Καλάθι αγορών
×

Πολιτική Παράδοσης

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται ως τις 13:00, εκτός απροόπτου θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση μας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Από τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, η saponaria.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων στον παραλήπτη που οφείλεται στην εταιρεία ταχυμεταφορών και εμπίπτει στους όρους χρήσης αυτών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@saponaria.gr ή τηλεφωνικά στο 2811115634.

Πολιτική Πληρωμών

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover η με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, που δέχεται η συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας τράπεζα.
2. Αντικαταβολή
3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
100% φυσικά

100% φυσικά

χειροποίητα προϊόντα
Γρήγορη Παραγγελία

Γρήγορη Παραγγελία

Χωρίς εγγραφή
Πληρωμή

Πληρωμή

Με αντικαταβολή ή κάρτα
Τηλεφωνική Παραγγελία

Τηλεφωνική Παραγγελία

2811115634

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 35€