Καλάθι αγορών
×

Σύμφωνα με την οδηγία 2011/83/ΕΕ του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε το δικαίωμα (υπαναχώρηση) ακύρωσης της παραγγελίας ή μέρος της και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.  Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν ισχύει για αγορές στο φυσικό μας κατάστημα ή παραλαβή της παραγγελίας σας μετά απο αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, προς αντικατάσταση των προϊόντων ή προς επιστροφή των χρήματων σας σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Εξαιρούνται προϊόντα με έκπτωση ή εποχιακά είδη. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν των πελάτη, το ίδιο και η επιλογή του τρόπου επιστροφής.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς ελαττώματα και θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με δική του χρέωση.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττώματος του προϊόντος, που θα επιβεβαιωθεί από εμάς κατά την παραλαβή του, το κόστος επιβαρύνει το saponaria.gr.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν πραγματοποιηθεί η αποστολή της και εάν έχει γίνει πληρωμή, να σας επιστραφούν τα χρήματα. 

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή αντικατάσταση, παρακαλούμε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2811 115634
100% φυσικά

100% φυσικά

χειροποίητα προϊόντα
Γρήγορη Παραγγελία

Γρήγορη Παραγγελία

Χωρίς εγγραφή
Πληρωμή

Πληρωμή

Με αντικαταβολή ή κάρτα
Τηλεφωνική Παραγγελία

Τηλεφωνική Παραγγελία

2811115634

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 35€