Αποστολές & Πληρωμές

Παραδόσεις, αποστολές, κόστος μεταφοράς

 

1.    Αποστολή με την courier 

Παραγγελίες που λαμβάνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 11:00μμ παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Παραγγελίες που λαμβάνονται κάθε Παρασκευή μετά τις 11:00μμ παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επομένη εργάσιμη ημέρα (συνήθως τη Δευτέρα).

Οι αποστολές των παραγγελιών από την courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες/ώρες) και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα και Κρήτη, και 2-4 εργάσιμες για αποστολές σε νησιά (εκτός της Κρήτης) και δυσπρόσιτες περιοχές

Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος δεν διαφοροποιείται όμως  η παράδοση γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα ή πρακτορείο ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολία αν ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας σας κρίνεται δυσπρόσιτος, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2811115634. 

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με το ογκομετρικό βάρος των προϊόντων και τον προορισμό της παραγγελίας και διαμορφώνονται ως εξής:


Αποστολές εντός Κρήτης:

Ελάχιστη χρέωση για τα πρώτα 2 κιλά: 2,20 ευρώ

Για κάθε επιπλέον κιλό: 0,90 ευρώ

Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,30 ευρώ σε κάθε παραγγελία.


Αποστολές Υπόλοιπη Ελλάδα (Στερεά και Νησιωτική):

Ελάχιστη χρέωση για τα πρώτα 2 κιλά: 2,50 ευρώ

Για κάθε επιπλέον κιλό: 1,00  ευρώ

Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,30 ευρώ σε κάθε παραγγελία.


Αποστολές Σε Κύπρο, Γερμανία, Αλβανία,  και Βουλγαρία :

Ελάχιστη χρέωση για τα πρώτα 2 κιλά: 21 ευρώ

Για κάθε επιπλέον κιλό: 7,00 ευρώ

Πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται, πρέπει να γίνει πληρωμή μέσω PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier ή τα ΕΛΤΑ, με μετρητά, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας η οποία επιβαρύνεται με έξοδα αντικαταβολής ανά παραγγελία, όπως αναγράφονται παραπάνω .


2.    Πιστωτική, χρεωστική  ή προπληρωμένη κάρτα και PayPal

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω PayPal. Το PayPal αποτελεί παγκοσμίως τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής μέσω διαδικτύου. Για να κάνετε χρήση του PayPal δεν είναι απαραίτητο να κάντε εγγραφή και να γίνετε μέλος σε αυτό.


3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας, σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Όνομα δικαιούχου: Συντιχάκη Χρυσή

Αριθμοί λογαριασμού

Alpha Bank: 647 00 2330 002065

Πειραιώς: 5754-075537-061

Εθνικής:  866/611196-35

Εurobank:  0026 0168 09 02004783 42

Παγκρήτια:  30000255141-5

Χανίων:  151771006

Στην αιτιολογία αναγράφετε τον αριθμό της παραγγελίας σας (π.χ. Παραγγελία #1).

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τηλεφωνικά ή στείλτε μας μέσω email στη διεύθυνση sales@saponaria.gr το αποδεικτικό της κατάθεσής σας. Σημειώνεται ότι η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει με την εμφάνιση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας.


4. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, American Express (Alphabank).

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας, βάζοντας τα στοιχεία σας στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank. Η εταιρεία μας δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών σας.


Ασφάλιση προϊόντων

Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην courier, θα σας σταλεί από μέρους μας στο email σας, ο αριθμός αποστολής και το link, για να μπορείτε να βλέπετε άμεσα την πορεία του δέματός σας. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τους ταχυδρομικούς μεταφορείς, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλ. 2811115634, προκειμένου να αναζητήσουμε λύση για εσάς.

1. Courier

Όλες οι αποστολές εσωτερικού είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως του ποσού των 250,00€ για αντικείμενα.